Премиум услуги за агробизнеса Премиум услуги за агробизнеса

Торове

Листни торове и имуномодулатори за професионалисти в земеделието

Цена: от 1000 до 7899 лв./тон
Запитване

Име / Компания

e-mail

Телефон

Запитване

Изпрати

Предлагаме доказано ефективни и изпробвани от стотици български средни и корпоративни земеделски стопанства решения в листното подхранване на зърнени култури, овошки (череши, праскови, кайсии, ябълки, круши), зеленчуци и етерично-маслени култури (лавандула, маслодайна роза и др.).

Разполагаме със собствен тежкотоварен транспорт за превоз до стопанството на клиента, както и изпращаме по куриери.


Предлагаме решения за:

Пшеница и ечемик - за допълване нуждите на растенията от хранителни елементи в различни фази от развитието им поради почвен и физиологичен дефицит. 
Съдържание:  Бор,  магнезий, манган, мед, цинк, желязо. Всички хранителни елементи са хелатирани. Подробното съдържание е отразено на опаковката и в сертификат. 

Царевица - листни торове с цинк и молибден ; както и вариант с мед, цинк, желязо, молибден. 

Слънчоглед и рапица - листни торове в два варианта:  Бор и молибден ;  Манган, бор, цинк, желязо и молибден.

Ултра - имуномодулатор вграден в листен тор, предназначен за повишаване на добивите, качеството и устойчивостта към заболявания и вредители при:
  • трайни насаждения - овощни, лозя, ягоди, малини.
  • зеленчуци - зелеви, картофи, краставици, домати, всички бобови култури и др.
  • фуражни култури - люцерна, детелина и др.


Стимулатори за предсеитбено третиране на семена при зърнените култури
Предлагаме изключително ефективен стимулатор , конструиран на базата на подробни изследвания за ролята на елементите в началния старт и развитието на кореновата система при земеделските култури - покълването и развитието на семената или изискванията  към съдържанието на определени елементи в почвата при пикиране или засаждане.

Пакет от хранителни елементи отговаря за бързия и мощен старт на кореновата система и дефицита им предизвиква забавяне на развитието, трудна адаптация и оживяване на растенията и ниски резултати в добива.

Нерядко при трайните насаждения това е причина за трудната прихващаемост и значителните загуби на посевен материал. Чрез стимулатора семето получава мощен тласък на имунитета и устойчивостта към опасни гъбни заболявания още от самото начало, което пряко се отразява върху по-нататъшните етапи на развитие. 


За повече информация, персонална консултация във вашето стопанство и цени: 0877 88 00 88