Премиум услуги за агробизнеса Премиум услуги за агробизнеса

Трактори

ISEKI TLE 4550 с кабина и челен товарач - 55 к.с. - ЛИЗИНГ

Цена: 54900 лв.
Запитване

Име / Компания

e-mail

Телефон

Запитване

Изпрати

Японски трактор ISEKI TLE 4550 с кабина и челен товарач

НАЛИЧЕН в България ; STAGE V ; модел 2023
  • 4 цилиндров дизел
  • двигател ISEKI - Stage V
  • шумоизолирана кабина
  • високоефективен челен товарач
  • възможност за ЛИЗИНГ и европейски програми

Най-популярния от новите модели японски трактори ISEKI - моделът TLE 4550 вече се предлага във вариант с кабина, както и с кабина плюс челен товарач.

Най-предпочитаният сред фермерите японски трактор вече е с нов 4 цилиндров турбо-дизелов двигател с мощност 55 к.с. и отговаря на еко нормите STAGE V. Изключителното удобство при работни натоварвания се дължи на това, че тракторът постига мощност при едва 1500 оборота в минута и 140 Nm (нютонметра). Това го прави комфортен, много икономичен и с дълъг живот на двигателя.

Новият модел е идеален за извършване на почвообработка, сеитба, пръскане и разнообразни агротехнически мероприятия в земеделските стопанства и животновъдните ферми.

Трансмисията е синхронизирана с 12 предни и 12 задни предавки, а управлението е удобно, благодарение на наличния реверс. 
Навесната система на новия ISEKI TLE 4550 е с капацитет 1200 кг. и има 2 хидравлични извода, както и бърз бутон разположен на калника, за лесно управление на повдигащите рамене. Също така има две независими хидравлични помпи, като тази за навесната система е с максимален капацитет от 32,2 литра/минута, а тази за кормилното управление - 16,2 литра/минута.

Кабината на новия ISEKI TLE 4550 е шумоизолирана и има филтър за пречистване на въздуха. Оператора има отлична видимост във всички посоки, особено при работа с челен товарач. Кабината и наличното осветление отпред и отзад на трактора, дават възможност за работа и в тъмните часове, както и независимост от климатичните условия. 

Доказаната през годините здравина и висока производителност на японските трактори Iseki се съчетава отлично с красивия външен дизайн, което ги прави предпочитани от фермерите в България. В допълнение съотношението между мощност и цена е най-доброто на българския пазар, а фирма Скайтрак - официален вносител на ISEKI, предлага и специални лизингови схеми за покупка на изплащане с 20% първоначална вноска и опция за удължена гаранция. 

посочената цена е без ДДС!